Stari trg ob Kolpi 7, 8342 Stari trg ob Kolpi / tel: 07 30 55 102 / mob: 030 602 888 / E pošta: o-staritrg.nm@guest.arnes.si
 

Ko odhaja staro leto in prihaja novo …

Učenci 6. in 7. razreda se takole spominjamo starega leta 2021 in pričakujemo novo leto 2022 …

Letos se mi je zgodilo nekaj zelo lepega – dobila sem zajčka Pika in muci, bratca in sestrico Flekca in Eli. Zelo pa si želim, da bi naslednje leto dobila še konja.

Klavdija

Leto 2021 si bom najbolj zapomnil po tem, da sem imel veliko tekem v lokostrelstvu. Za leto 2022 si želim, da bi še napredoval v športih. Za svojo družino bi rad, da bi bili skupaj, veseli, zdravi in da bi se imeli lepo celo leto. Želim si, da bi se dobro razumel s prijatelji in da bi šli večkrat na Kolpo. Za sošolce pa bi rad, da ne bi bili sprti in da se ne bi žalili, da bi bili prijatelji.

Matyaš

V novem letu 2022 si želim nov telefon in da bi kupili nov traktor.

Kevin Mark

Želim si, da bi bil tudi drugo leto uspešen v šoli.

Žiga

Novoletni čas je nekaj posebnega: Božiček, darila, veselje in zabava. Všeč mi je, ko se družimo, igramo, odvijamo darila. Jaz rad pišem Božičku, ker vsako leto dobim novo rastlino: bonsaj, aloe vero, kaktuse … Božič je zame čarovnija! V tem letu sem se najbolj razveselil nove nogometne žoge, s katero se vsak dan igram. V naslednjem letu pa bi rad imel novo kolo.

Tim Tristan

Vstop v novo leto na množičnih silvestrovanjih - Metropolitan.si

pripravila M. V.

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost