Stari trg ob Kolpi 7, 8342 Stari trg ob Kolpitel: 07 30 55 102 / mob: 030 602 888 / E pošta: o-staritrg.nm@guest.arnes.si
 

Vihar v glavi – gledališka predstava za družine

Kulturni center Janeza Trdine Novo mesto (Novi trg 5) vabi starše in najstnike na gledališko predstavo Vihar v glavi, ki bo v torek, 29. januarja, ob 18.00.

V predstavi N. Glasiera, E. Lim in C. Three, ki je nastala v produkciji Lutkovnega gledališča Ljubljana in jo je režiral Primož Ekart, nastopa 17 mladostnikov. Kaj se dogaja v glavah najstnikov, kako gledajo na svet, s kakšnimi težavami se spoprijemajo, kako razumejo sobivanje s starši, kako bi bilo po njihovem prav, da poteka življenje okoli njih … ?

V predstavi 14-letni Jon pravi: “Moja soba je raztur. Ampak to pomen, da je vse not. Moji možgani so raztur. Ampak to pomen, da je vse not.”

Predstava, za katero je v Ljubljani težko dobiti vstopnico, saj je vedno razprodana, in za katero velja, da jo tako starši kot mladostniki na koncu nagradijo s stoječimi ovacijami.

Ceno vstopnice 9 evrov plačajo starši, za mladostnike pa je ogled predstave brezplačen. Predstava traja 75 minut in nima odmora.

Starši, vabljeni, da si predstavo ogledate skupaj s svojimi najstniki.

Več informacij: www.kcjt.si /07 393 0 395 / kultura@novomesto.si

Pripravila Marija Volf

Rezultat iskanja slik za vihar v glavi