Stari trg ob Kolpi 7, 8342 Stari trg ob Kolpi / tel: 07 30 55 102 / mob: 030 602 888 / E pošta: o-staritrg.nm@guest.arnes.si
 

Počitniški utrinki

Učenci 6. in 9. razreda se spominjajo poletnih počitnic …

S prijatelji sem bil na Kolpi. Plaval sem in se vozil s supom in čolnom. S čolnom smo se odpeljali v Dol, tam sem supal, potem pa smo se odpravili s čolnom nazaj v Prelesje. V gostišču Kanu v Kotu sem jedel dobro pico.

Kevin Mark P. T.

Konec junija sem odšel za tri dni k Marku, potem pa še h Kevinu. Sredi julija smo bili na morju, v začetku avgusta pa sem bil s prijatelji v kampu. Ob koncu počitnic smo še praznovali rojstni dan.

Žiga B.

Bil sem na morju. Užival sem v skejtparku in lunaparku. Zadel sem plišastega zmaja. Na velikem vrtiljaku z nagibom sem bil tako prestrašen, da sem pozabil zapreti oči. In še dobro, da sem pozabil, saj mi je bilo res lepo. Šel sem tudi na Slovaško, a mi je bilo dolgčas.

Tim Tristan M.

Pomagal sem staršem na kmetiji. Dobil sem novo kolo, ki pa sem ga takoj drugi dan uničil. Veliko sem se družil s prijatelji. Pogosto smo igrali nogomet, odbojko, košarko in se vozili s kolesi. Enkrat sem bil tudi na Kolpi.

Kristjan Š.

Večino časa sem preživela s prijateljicami. Na začetku počitnic me je soseda povabila na praznovanje rojstnega dne. Takoj naslednji dan pa sem odšla za dva tedna na počitnice k sestri. Pomagala sem čuvati nečaka in se skoraj vsak dan kopala v njihovem bazenu. Ko sem se vrnila domov, pa sem se vsak dan hodila kopat v Kolpo. K meni je dvakrat prišla prespat Ajda. Počitnice so prehitro minile.

Patricija Š.

Letošnje počitnice so mi bile najljubše do sedaj. Spoznala sem veliko novih prijateljev in se z njimi družila celo poletje. Tri tedne sem bila na morju in imeli smo veliko zabav. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem nekajkrat prespala pri prijateljih v Radencih. Počitnice sem zaključila v Woop trampolin parku in z družino na bowlingu.

Ajda M.

Aktualno | OŠ Cirila Kosmača Piran

pripravila M. V.

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost