špf 2016

 

V petek, 19. 2. 2016, je v športni dvorani SŠ Črnomelj potekal Šolski plesni festival. V projekt, ki poteka v okviru Šolskih športnih tekmovanj Zavoda za šport RS Planica in Plesne zveze Slovenije, so vabljene osnovne in srednje šole, vrtci ter vsi, ki jih ples veseli in razvedri. Predstavile so se tudi učenke 7., 8. in 9. razreda izbirnega predmeta ples naše šole.

 

Vtisi učenk:

Na ŠPF-ju se mi je zdelo super. Nastop smo izvedle super in tudi drugi nastopi so bili zanimivi in vsak po svoje izvirni. Ker pa se je ŠPF-ja udeležil tudi zmagovalec Slovenija ima talent, mladi Jernej Kozan, je bila izkušnja še toliko lepša. Dan bi z veseljem ponovila še enkrat.

Živa Mihelić, 7.r

Na ŠPF mi je bilo super. Seveda sem imela veliko tremo, ampak ko smo bili na vrsti, sem se probala sprostili. Ko smo končale z nastopom, sem bila zelo vesela in zelo zadovoljna z nastopom. Ko so nastopili srednješolci, so mi bili najboljši strojniki. Na žalost, niso zmagali. Bilo je super!

Karmen Šterbenc, 7.r

Na ŠPF-u  mi je bilo zelo legendarno. Vse od A do Ž je bilo super. Zelo sem bila zadovoljna z našo točko. Najbolj pa so me nasmejali strojniki. Res žal, da  niso zmagali. Zelo, zelo, zelo sem se pa razveselila Jerneja Kozana. Dejansko sem se slikala z njim in podpisal se mi je na majico. Ta dan bi rada ponovila tudi drugo leto.

Nika Rauh, 7.r

V petek, 19. 2. 2016, smo se učenke izbirnega predmeta ples udeležile Šolskega plesnega festivala v telovadnici SŠ Črnomelj, na katerem smo predstavljale našo šolo. Meni je bilo všeč in upam, da se ga naslednje leto spet udeležimo. Najbolj so mi bili všeč pri naši glasbi nekateri efekti, ki se jih takrat, ko smo v naši šoli plesale, ni slišalo. In še enkrat povem, da je bilo zanimivo in tistemu, ki ni prišel, mu je lahko žal.

Diana Kapš, 8.r

Velikokrat sem šla na ŠPF, ampak letos mi je bilo najbolj všeč, ker je nastopila naša šola. Vsi nastopajoči so bili enkratni. Program, oz. vrstni red, mi je zelo ugajal. Glasba, ozvočenje, luči, okrasitev dvorane so mi bili zelo všeč. In mislim, da so tudi gledalci pripomogli še k večjemu spektaklu.

Nastja Mlakar, 8.r